CAUTA BATERIA
Auto / Moto
Tractiune
Semitractiune
Stationare
Redresoare
Accesorii Baterii
Fotovoltaice
Produse

Despre noi

PROFIL

S.C. CARANDA BATERII SRL, este o societate privata cu capital integral romanesc fondata in anul 1991 care produce si comercializeaza o gama larga de baterii.
Produsele, serviciile ai sistemul nostru de gestiune interna a calitatii au fost omologate si sunt revizuite periodic de catre organisme acreditate in tara si peste hotare. (RAR, ELECTRICA , AFER, OMCAS, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015).
Bateriile pe care le comercializam sunt fabricate in Romania in unitatea noastra de productie situata in Bucuresti sau in strainatate cu colaborarea partenerilor nostri de afaceri. Toate produsele pe care le comercializam sunt verificate inaintea punerii in vanzare cu ajutorul laboratorului de testare automatizata DIGATRON pe care l-am achizitionat din Germania si pus in functiune in anul 2005.SERVICE
Pentru bateriile auto SERVICE-ul este gratuit in perioada de garantie si este asigurat de filialele Caranda situate in principalele orase ale tarii si de unitatile service autorizate distribuite pe teritoriul Romaniei. Pentru bateriile de tractiune si bateriile stationare service-ul este asigurat numai de filialele CARANDA.
Lista completa a filialelor CARANDA este disponibila aici

CONSULTANTA

Pentru alegerea bateriei optime. Piata ofera o gama larga de baterii construite cu diferite tehnologii. Pentru o aplicatie industriala un echipament special sau o aplicatie de producere si stocare a energiilor regenerabile noi va putem ajuta sa alegeti bateria cea mai potrivita care va ofera cei mai buni parametrii tehnici la pretul cel mai scazut.

TESTE de OMOLOGARE RAR

Laboratorul de Incercari Caranda se afla in lista furnizorilor de servicii de incercare agreati de RAR-OCP pentru certificarea bateriilor auto de pe piata romaneasca

COMERCIALIZARE

Produsele CARANDA pot fi achzitionate prin punctele noastre de desfacere si service din principalele orase ale tarii sau prin reteaua de distribuitori autorizati. Detalii privind coordonatele filialelor noastre pot fi gasite in sectiunea CONTACT.

Prezentare video
Aniversare 25 de ani
Testare automata
Produsele noastre
sunt verificate
inaintea punerii in vanzare cu ajutorul
laboratorului de testare automatizata
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata