CAUTA BATERIA
Auto / Moto
Tractiune
Semitractiune
Stationare
Redresoare
Accesorii Baterii
Fotovoltaice
Produse

Regenerare baterii

Battery regenerationRegenerarea bateriilor cu plumb-acid se refera la procesul care permite in anumite conditii imbunatatirea performantelor bateriilor aflate intr-un grad avansat de sulfatare.  Cu ajutorul unor echipmente specializate care lucreaza la frecvente inalte, in unele cazuri, este posibil sa se recupereze aproximativ 60-90% din capacitatea bateriei. Acest proces este dependent de tipul bateriei, grosimea placilor si gradul de coroziune al legaturilor din interiorul bateriei. Procesul de regenerare necesita echipamente specializate si o cunoastere aprofundata a fenomenelor electro-chimice specifice bateriilor cu plumb.

Echipa CARANDA BATERII detine expertiza si echipamentele necesare regenerarii bateriilor stationare si de tractiune cu plumb-acid.

Fiecare regenerare de baterie este tratata ca un proiect separat care incepe cu o cerere primita de la client. Urmeaza analiza de fezabilitate care implica o evaluare a starii de uzura a bateriei facuta de specialistii nostri. In urma analizei, calculam capacitatea aproximativa in Ah care poate fi redata bateriei prin procesul de regenerare. Clientul primeste o oferta de pret pentru regenerare. Costul este dependent de capacitatea recuperata.

Decizia de a investi in procesul de regenerare sau de a achizitiona o baterie noua va fi luata de client pe baza recomandarilor noastre si a ofertei. Analiza de fezabilitate este gratuita in cazul in care clientul aduce bateria pentru evaluare la unul din sediile CARANDA din Bucuresti sau din tara.

Daca doriti sa primiti o evaluare pentru regenerarea unei baterii stationare sau de tractiune, ne puteti trimite o solicitare prin email la oferte@caranda.ro sau puteti sa ne sunati la tel: 021-231-4444.

 

 

Prezentare video
Aniversare 25 de ani
Testare automata
Produsele noastre
sunt verificate
inaintea punerii in vanzare cu ajutorul
laboratorului de testare automatizata
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata