CAUTA BATERIA
Auto / Moto
Tractiune
Semitractiune
Stationare
Redresoare
Accesorii Baterii
Fotovoltaice
Produse

Politica de retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului. 

„De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.caranda.ro formularul standard de retragere accesand likul aici. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Conditii de returnare:

Pentru a returna o baterie, trebuie să respecți următoarele condiții:

    1. Produsele vor fi returnate in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termenul limita de 14 zile de la primirea produsului.
    2. De asemenea trebuie insotite de toate documentele de cumparare (factura, bon fiscal, certificat de garantie etc.).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client si contravaloarea produsului returnat va fi restituita in maxim 7 zile de la confirmarea acceptarii returului de catre vanzator.

In cazul comenzilor care au fost achitate cu numerar la livrare (plata ramburs), este necesar sa ne oferiti un cont IBAN care va fi utilizat pentru returnarea sumei achitate.

Persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur, restul condițiilor se aplica doar pentru persoane fizice, denumite, in continuare consumatori. In cazul produselor neconforme sau defecte achiziționate de persoanele juridice, acestea din urma beneficiază de drepturile conferite de prevederile legale privind garanția produselor.

Consumatorii (respectiv “orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociație, care acționează in scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale” – O.G. nr. 21/1992) beneficiază de dreptul de retragere al consumatorului, aceștia putând returna produsele cumpărate prin intermediul site-ului si magazinului online www.caranda.ro, in termen de 14 zile de la primire, fără a fi obligați sa ofere o justificare.

Prezentare video
Aniversare 25 de ani
Testare automata
Produsele noastre
sunt verificate
inaintea punerii in vanzare cu ajutorul
laboratorului de testare automatizata
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata