CAUTA BATERIA
Auto / Moto
Tractiune
Semitractiune
Stationare
Redresoare
Accesorii Baterii
Fotovoltaice
Produse

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin această notificare vă informăm asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastră atunci când utilizați serviciile si va inregistrati pe magazinul online al societății noastre.

În calitate de operatori de date cu caracter personal si în conformitate cu dispozițiile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, avem obligatia să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră, precum și drepturile pe care le aveți referitor la aceste prelucrări.

 1. Cine suntem?

S.C. CARANDA BATERII S.R.L., cu sediul în România,București, sector 1, Calea Griviței nr.180, etaj 3, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/9836/1991, cod unic de înregistrare 1560677.

 1. Ce date cu caracter personal colectăm despre dumneavoastră?

Atunci când accesați magazinul online al societății noastre, următoarele date cu caracter personal sunt colectate despre dumneavoastră:

 • Nume, prenume
 • Telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de domiciliu/resedinta
 • Oras
 • Judet
 • Adresa de livrare
 1. De ce colectăm aceste date cu caracter personal?

Avem nevoie de aceste date pentru a putea procesa comanda dumneavoastră, precum și pentru a vă putea livra produsele selectate, prin intermediul serviciului poștal de curierat.

 1. Ce facem cu datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate in sistemul nostru de gestiune a comenzilor. Produsele comandate de dumneavoastră sunt expediate la adresa furnizată de dumneavoastră prin intermediul companiei de curierat cu care colaboram. Nu folosim datele cu caracter personal furnizate pentru crearea de profiluri sau luarea de decizii automate în ceea ce vă privește.

 1. Cât timp vom reține datele cu caracter personal colectate despre dumneavoastră?

Datele cu caracter personal pe care le-am colectat despre dumneavoastră vor fi reținute din momentul inregistrarii dumneavoastra in sistemul nostru de comenzi online sau in lista de destinatari a mesajelor de noutati (newsletter) Caranda Baterii. Aceste date vor fi pastrate in sistemul nostru informatic pana la primirea unei cereri explicite din partea dumneavoastra privind stergerea acestor date.

 1. Drepturile dumneavoastră

Referitor la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal;
 • Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal;
 • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării
 • Dreptul la opoziție în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Exercitarea acestor drepturi se face în cadrul și limitele trasate de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Pentru exercitarea oricărui drept mai sus arătat sau pentru a obține informații despre datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne adresați o cerere, datată și semnată, prin:

 • Poștă electronică (e-mail), la adresa:  gdpr@caranda.ro
 • Serviciul poștal, la adresa: Calea Grivitei nr 180, et 3, sector 1, Bucuresti, cod 010751
Prezentare video
Aniversare 25 de ani
Testare automata
Produsele noastre
sunt verificate
inaintea punerii in vanzare cu ajutorul
laboratorului de testare automatizata
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata