CAUTA BATERIA
Auto / Moto
Tractiune
Semitractiune
Stationare
Redresoare
Accesorii Baterii
Fotovoltaice
Produse

Management

Aristide Caranda Aristide Fondator
Absolvent al Facultatii de Chimie Industriala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, Aristide CARANDA a activat, de la absolvire si pana in 2022 in domeniul acumulatoarelor. Timp de peste 35 de ani, Aristide CARANDA a contribuit esential la constructia, dezvoltarea si managementul celor doua mari fabrici de acumulatoare ROMBAT si ACUMULATORUL. In 1991 a decis ca este timpul sa-si valorifice experienta profesionala si manageriala in sectorul privat si a fondat compania cu capital integral romanesc Caranda Baterii. In mai putin de 10 ani de la infiintare, Caranda Baterii a devenit al doilea mare producator roman de acumulatoare auto, tractiune si stationare. Domnul Caranda, care ne-a parasit din pacate in 2022 a format si lasat in urma sa o echipa solida care duce mai departe brandul CARANDA.
roxana Roxana Jeglinschi Director General Tel/Fax: +(40)21 231 4444 Mobile: +(40)74 557 2255 Email: it@caranda.ro
Absolventa a Facultatii de Automatica din Bucuresti, Roxana are o experienta internationala in domeniul managementului, gestiunii de proiecte precum si in domeniul relatiilor cu clientii. Inainte de a se alatura echipei noastre, Roxana a lucrat in Romania pentru ITC si timp de 16 ani in Canada pentru multinationalele Standard Life, AXA si Gemplus.
virgil Virgil Avramoniu Director Comercial Tel/Fax: +(40)21 231 4444 Mobile: +(40)72 241 0774 Email: vanzari@caranda.ro
Absolvent al Facultatii de Electrotehnica si al Facultatii de Management din cadrul ASE Bucuresti. Virgil are o vasta experienta en domeniul producerii si comercializarii acumulatoarelor gratie pozitiilor pe care le-a detinut in ultimii 15 ani: Inginer, Sef de sectie si Director tehnic. Inainte de a se alatura echipei noastre, Virgil a lucrat in cercetare pentru ICPE Bucuresti.
Tanta Constanta Dumitrescu Director achizitii Tel/Fax: +(40)021 231 4444 Mobile: +(40)75 229 9741 Email: achizitii@caranda.ro
Absolventa a Facultatii de Chimie din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, are o experienta de peste 30 de ani in producerea si comercializarea aliajelor pe baza de plumb. Si-a aprofundat cunostintele de management si marketing prin Academia Britanica de Afaceri si Comunicare. Inainte de a se alatura echipei noastre in 2013, a lucrat ca Director Comercial timp de 10 ani la o societate metalurgica specializata in obtinerea aliajelor neferoase din materiale reciclabile.
Nicoleta Nicoleta Mindreanu Director Import/Export Tel/Fax: +(40)21 231 4444 Mobile: +(40)75 229 9733 Email: import@caranda.ro
Nicoleta a absolvit Facultatea de Mecanica Fina – Institutul Politehnic Bucuresti dupa care si-a aprofundat cunostintele de marketing si management prin Institutul PRO Management-Bucuresti. Inainte de a se alatura echipei noastre in 2005 a lucrat ca Director Marketing-Vanzari timp de 10 ani pentru o companie multinationala, leader in domeniul controlului nedistructiv.
Prezentare video
Aniversare 25 de ani
Testare automata
Produsele noastre
sunt verificate
inaintea punerii in vanzare cu ajutorul
laboratorului de testare automatizata
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata