SEARCH THE BATTERY
Auto/Moto
Traction
Semi traction
Stationary
Rectifier
Accessories
Fotovoltaice
Products

Services

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

SERVICE GRATUIT IN PERIOADA DE GARANTIE

In perioada de garantie si post garantie, toate acumulatoarele auto CARANDA beneficiaza de service gratuit, in unitatile autorizate CARANDA BATERII. Acest serviciu consta in :
– masurarea tensiunii in gol, in momentul vanzarii bateriei, in prezenta cumparatorului, cu aparartura performanta, omologata metrologic, pentru probarea functionalitatii produsului, in parametrii prevazuti in standardele de fabricatie;
– verificarea sistemului de incarcare al autovehiculului (releu, alternator, cabluri de legatura) inainte de acordarea garantiei;
– identificarea si remedierea defectiunilor sistemului de incarcare al autovehiculului (contra cost);
– diagnosticarea periodica, gratuita, pe toata durata de viata a bateriei, ori de cate ori solicita cumparatorul, atat a sistemului de incarcare, cat si a acumulatorului; pentru mai multe detalii…

CONSULTANTA

Specialistii nostri au intocmit o baza de date care contine lista de baterii CARANDA recomandate pentru fiecare tip de autovehicul. La cumpararea bateriei clientul primeste, gratuit, toate informatiile tehnice si de pret, pentru a face alegerea optima a bateriei in functie de :

  • dotarea originala;
  • capacitatea cilindrica a motorului;
  • tipul de combustibil folosit la alimentare;
  • existenta unor consumatori suplimentari in sistemul electric al autovehiculului, fata de dotarea standard;
  • regimul de exploatare al autovehiculului;
  • suma de bani disponibila. …pentru mai multe detalii…

EXPERTIZA TEHNICA

In cazul unor litigii aparute din cauze tehnice si de exploatare a acumulatoarelor, specialistii companiei CARANDA BATERII pot efectua, la cerere, expertize tehnice pentru societatii de asigurare, institutii publice, institute de cercetare, etc. Expertizarea bateriilor se efectueaza cu echipamente DIGATRON in laboratorul nostru de teste. Pot fi testate si analizate toate tipurile de baterii existente pe piata romaneasca (batrii auto, stationare sau de tractiune)…pentru mai multe detalii…

ASISTENTA TEHNICA

In cazul unor autovehicule, dotate din fabricatie cu acumulatoare atipice standardelor europene, specialistii companiei CARANDA BATERII acorda asistenta tehnica in alegerea corecta a bateriei de schimb si in rezolvarea optima a problemelor tehnice identificate.

In contractele de vanzare de baterii de tractiune si stationare, prevedem pentru fiecare proiect conditiile specifice de asistenta tehnica la montare, punere in functiune si exploatare a bateriilor.

REINCARCAREA ACUMULATORULUI

In cazul bateriilor descarcate, din cauza exploatarii necorespunzatoare, compania CARANDA BATERII asigura, contra cost, serviciul de reincarcare, in conditii riguros controlate, cu respectarea instructiunilor prevazute in Certificatul de garantie.

Video presentation
Aniversare 25 de ani
Automated testing
Our products
are checked
before putting on sale by using
automated testing laboratory
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata