Premii castigate de CARANDA BATERII in “Topul Firmelor Bucuresti”  

Premii castigate de CARANDA BATERII in “Topul Firmelor Bucuresti”

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Cu ocazia organizarii “TOPULUI NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA 2014” de catre CONSILIUL NATIONAL AL INTREPRINDERILOR PRIVATE MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA, CARANDA BATERII a castigat urmatoarele premii:

 

  • Locul 1 la Clasamentul national pe domenii de activitate dupa performanta globala la categoria intreprinderi mijlocii;
  • Locul 1 la Clasamentul national pe domenii de activitate dupa profit brut la categoria intreprinderi mijlocii;
  • Locul 1 la Clasamentul national pe domenii de activitate dupa productivitate la categoria intreprinderi mijlocii;
  • Locul 1 la Clasamentul national pe domenii de activitate dupa cifra de afaceri la categoria intreprinderi mijlocii;1IMG_6818

 

Inca de la debut, din anul 1991, compania noastra a avut o continua crestere, asigurandu-si prezenta la nivel national prin deschiderea de filiale proprii. Aceste actiuni au avut ca rezultat cresterea constanta a performantei globale a societatii asigurandu-ne astfel un loc intre companiile romanesti de succes. Oferirea de produse si servicii de calitate a fost intotdeauna principala preocupare a conducerii societatii, dorind sa se consolideze principiul de brand de incredere, 100% romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Video presentation
Aniversare 25 de ani
Automated testing
Our products
are checked
before putting on sale by using
automated testing laboratory
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata