Utilizarea redresorilor pentru reincarcarea si intretinerea bateriilor auto si moto

Utilizarea redresorilor pentru reincarcarea si intretinerea bateriilor auto si moto

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Utilizarea unui redresor automat inteligent ca cele produse de firma CTEK permite incarcarea acumulatorilor in paralel cu desulfatarea placilor de plumb prin transformarea electrochimica a cristalelor mari de sulfat de plumb. Bateria isi recupereaza partial sau total capacitatea dupa desulfatare.

Unele redresoare sunt echipate cu functie de RECONDITIONARE care amesteca acidul bateriei astfel incat bateria redobandeste o densitate uniforma a acidului. O densitate uniforma a acidului permite bateriei sa mentina o incarcare mai buna si face ca bateria sa se simta „inviorata si mai proaspata”, ceea ce prelungeste durata de functionare a acesteia. Redresoarele moderne automate in comutatie dotate cu microprocesor sunt capabile sa varieze automat curba de tensiune si curent in functie de tipul bateriei pe care o incarca si de nivelul de incarcare al acesteia. Utilizarea unui redresor modern evita supraincarcarea eliminand consumul de apa exagerat pe timpul incarcarilor prea lungi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Video presentation
Aniversare 25 de ani
Automated testing
Our products
are checked
before putting on sale by using
automated testing laboratory
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata