SEARCH THE BATTERY
Auto/Moto
Traction
Semi traction
Stationary
Rectifier
Accessories
Fotovoltaice
Products

Battery regeneration

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Battery regenerationRegenerarea bateriilor cu plumb-acid se refera la procesul care permite in anumite conditii imbunatatirea performantelor bateriilor aflate intr-un grad avansat de sulfatare.  Cu ajutorul unor echipmente specializate care lucreaza la frecvente inalte, in unele cazuri, este posibil sa se recupereze aproximativ 60-90% din capacitatea bateriei. Acest proces este dependent de tipul bateriei, grosimea placilor si gradul de coroziune al legaturilor din interiorul bateriei. Procesul de regenerare necesita echipamente specializate si o cunoastere aprofundata a fenomenelor electro-chimice specifice bateriilor cu plumb.

Echipa CARANDA BATERII detine expertiza si echipamentele necesare regenerarii bateriilor stationare si de tractiune cu plumb-acid.

Fiecare regenerare de baterie este tratata ca un proiect separat care incepe cu o cerere primita de la client. Urmeaza analiza de fezabilitate care implica o evaluare a starii de uzura a bateriei facuta de specialistii nostri. In urma analizei, calculam capacitatea aproximativa in Ah care poate fi redata bateriei prin procesul de regenerare. Clientul primeste o oferta de pret pentru regenerare. Costul este dependent de capacitatea recuperata.

Decizia de a investi in procesul de regenerare sau de a achizitiona o baterie noua va fi luata de client pe baza recomandarilor noastre si a ofertei. Analiza de fezabilitate este gratuita in cazul in care clientul aduce bateria pentru evaluare la unul din sediile CARANDA din Bucuresti sau din tara.

Daca doriti sa primiti o evaluare pentru regenerarea unei baterii stationare sau de tractiune, ne puteti trimite o solicitare prin email la oferte@caranda.ro sau puteti sa ne sunati la tel: 021-231-4444.

 

 

Video presentation
Aniversare 25 de ani
Automated testing
Our products
are checked
before putting on sale by using
automated testing laboratory
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata