SEARCH THE BATTERY
Auto/Moto
Traction
Semi traction
Stationary
Rectifier
Accessories
Fotovoltaice
Products

Maintenance

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

INTRETINERE SISTEME de baterii stationare sau de tractiune

CARANDA BATERII® a instalat de-a lungul timpului sute de sisteme de back-up energetic si de tractiune. Aceste sisteme sunt proiectate sa functioneze pe perioade de 10-20 ani si necesita intretinere si verificari periodice. Chiar daca de cele mai multe ori bateriile care compun aceste sisteme sunt catalogate “Fara intretinere”, sistemul in ansamblu trebuie supravegheat de catre personal specializat care masoara parametrii sistemului si intervine proactiv in cazul observarii unor mici abateri de la parametrii prescrisi.

La cererea clientilor, CARANDA BATERII® poate furniza servicii de intretinere si supraveghere pentru sisteme de baterii stationare sau de tractiune care au iesit din perioada de garantie. Aceste servicii sunt furnizate in baza unor contracte de intretinere pe perioada determinata. Serviciile includ operatiile necesare intretinerii curente precum si rapoarte periodice cu privire la parametrii sistemului si necesitatea inlocuirii anumitor componente.

Reincarcari / Reconditionari baterii

  • CARANDA BATERII® poate incarca la cererea clientilor orice tip de baterie cu plumb acid. Avem echipamente specializate si expertiza necesara pentru a optimiza incarcarea bateriilor. La cerere putem face si regenerarea bateriilor sulfatate.
  • La cererea clientului putem reconditiona / inlocui bornele de prindere ale bateriei

Verificari

  • Montat, verificat releu de tensiune
  • Servicii de verificare si intretinere periodica pentru baterii de start si semitractiune de 6V si 12 V

Diagnosticari

  • Baterii auto
  • Baterii de tractiune de 24V, 48V, 80V
  • Sistem de incarcare acumulator pe autoturism

 

Video presentation
Aniversare 25 de ani
Automated testing
Our products
are checked
before putting on sale by using
automated testing laboratory
DIGATRON.
Doi oameni

Customer login

parola uitata